Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • Általános
  • 2021-11-01 14:20:00

Vegyészmérnök MSC keresztféléves képzés indul

A februárban induló felsőoktatási képzésekre 2021. november 15-ig lehet jelentkezni. A jelentkezés szabályait tartalmazó Tájékoztató és az intézmények által meghirdetett képzések a Felvin olvashatók.

A magyarországi központi felsőoktatási felvételi eljárásban kizárólag elektronikusan lehet jelentkezni: a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül, ahol az adatokat egy online felületen kell rögzíteni. Az E-felvételi használatához első lépésként regisztrálni kell a Felvi.hu-n.

A felvételi eljárás elektronikus eljárás, ezért az Oktatási Hivatal kizárólag elektronikus úton küld hiánypótlásra felhívásokat.

A Hivatal az eljárásban postai úton nem küld hivatalos dokumentumot.

Figyelem! Fontos, hogy a jelentkezési határidő után is, azaz a teljes eljárás alatt rendszeresen figyelje:

  • a megadott e-mail fiókját, ahová a tájékoztatásokat, értesítéseket, emlékeztetőket kapja;

  • továbbá magát az E-felvételi felületét is, ahonnan letöltheti a hivatalos leveleket (pl. hiánypótlási felszólítás[ok]at, a besorolási határozatot).


A 2022. évi keresztféléves felvételi eljárás jelentkezési időszakában – azaz 2021. október 15. és 2021. november 15. között – az E-felvételi jelentkezésre és hitelesítésre, ezt követően 2021. november 20-ig csak a jelentkezés hitelesítésére szolgál (e-jelentkezés). A jelentkezési határidőt követően az ügyintézési időszak indulásáig adatmódosításra, dokumentumfeltöltésre nincs lehetőség! Az ügyintézési időszakban – legkésőbb 2021. december 14-től – érhetők el a jelentkezéssel kapcsolatos online tájékozódási, illetve ügyintézési funkciók (pl. adatmódosítás, dokumentum-feltöltés, sorrendmódosítás, betekintés a személyes adatokba, közhiteles nyilvántartásokból származó információkba, jelentkezésekbe, pontszámokba – e-ügyintézés).

A jelentkezés határideje: 2021. november 15., 24:00 óra
A hitelesítés határideje: 2021. november 20., 24:00 óra


A jelentkezési határidőt követően az E-felvételi felületén jelentkezést már NEM lehet kezdeményezni, csak a hitelesítést lehet elvégezni! Hitelesítés nélkül a jelentkezés érvénytelen!

Bővebb információ:

https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/felveteli_tajekoztato/FFT_2022K