Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • Általános
  • 2020-08-01 09:05:00
  • 2020-08-01 00:00:00
  • 2020-08-31 00:00:00

LIFE-CLIMCOOP ARCULATTERVEZÉSI PÁLYÁZAT

A Pályázat menete

 

A LIFE-CLIMCOOP egy éghajlat-politikai projekt, magyarországi résztvevőkkel.

A projekt címe: VÁROSOK ÉS HELYI VÁLLALATOK EGYÜTTMŰKÖDÉSE A KLÍMAADAPTÁCIÓÉRT.

A projekt általános célja olyan köz és magánszféra közötti partnerség, városi és vállalati együttműködés fejlesztése, tesztelése és disszeminációja, melynek során az érdekelt felek kollektíven lépnek fel a helyi éghajlati kockázatok csökkentése érdekében, valamint lépéseket tesznek a sérülékeny városi és vállalati területek közös klímaalkalmazkodásának erősítése céljából a régióban, Magyarországon és Kelet-Európa hasonló társadalmi-gazdasági adottságú területein.

 

Az arculatnak, logónak ezt az együttműködést, a klímaalkalmazkodás erősítését kell tükröznie.

 

Az egyszerű, de sokatmondó logónak tipografikusnak kell lennie, a LIFE-CLIMCOOP szöveget kell tartalmaznia, nagybetűvel.

Kerülendő a kézfogás, puzzle a logóban, előnyös, ha szemlélteti a város és az ipar kapcsolatát.

A téma az alkalmazkodás az éghajlatváltozáshoz, ami nem azonos a környezetvédelemmel.

 

Az arculat színvilága kötött, kék (#005a8c), zöld (#4c721d), szürke (#81807f), ettől eltérő színek használata nem megengedett.

 

Amit várunk, összefűzött pdf formátumban (max. 5 MB):

  • logó terv
  • levélpapír terv
  • roll-up terv a projekt címével, logójával és a LIFE19 CCA/HU/001320 – LIFE-CLIMCOOP projektazonosítóval (ez lehet kisebb méretű, de olvasható)
  • facebook borítókép terv

 

Egy Résztvevő több pályázati anyagot is beküldhet a simonne.rita@uni-miskolc.hu címre.

A Résztvevő a Pályázat beérkezéséről e-mailen visszaigazolást kap, amennyiben nem érkezik visszaigazolás 2 munkanapon belül, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

 

Szervező az érvényes Pályázatot benyújtó Résztvevők között összesen 3 db nyertest hirdet ki. A nyertesek kiválasztása a projekt vezetőinek döntése alapján születik. A bizottság a döntésről jegyzőkönyvet vesz fel.

Nyeremény:

Nyeremény: LIFE-CLIMCOOP projekt négyéves időtartama alatt a projekt weboldalának, logójának, arculati elemeinek, dokumentumainak, kommunikációs kiadványainak, ppt sablonjainak elkészítési joga. A beszerzési szabályok betartása érdekében 3 nyertes kerül kiválasztása, ők árajánlatot készítenek a fent nevezett munkákra és a legkedvezőbb ár alapján kerül kiválasztásra a végső, egyetlen nyertes, akivel szerződést köt a Miskolci Egyetem.

Közvetlen pénzjutalmat a pályázat nem biztosít egyik nyertes számára sem.

A Nyeremény módosításának jogát a Szervező fenntartja magának, szem előtt tartva az projekt végrehajtásának szabályait.

A Nyeremény másra át nem ruházható.

 

A Nyertesnek vállalnia kell, hogy 2020. szeptember 20-ig elkészíti a végleges logó tervet, ppt sablont és roll-up tervet, melyek a projekt nyitórendezvényén már bemutatkoznak.

További információ ITT található!